FERMENTĒŠANA

SENĀS ZINĀŠANAS, MODERNĀ MĀKSLA VESELĪBAI UN LABSAJŪTAI

Ceturtdienās

plkst. 09:30

iveta galēja

UZZINĀT VAIRĀK
PIEVIENOTIES

Tiešsaistes tikšanās un darbošanās kopā 4 nedēļas

(visu Novembra mēnesi)

Apmācību vadītāja - pazīstama ar savām ēdienu recepšu, garšvielu un veselīgā uztura grāmatām

IconIcon

Teorētiskās pamatzināšanas komplektā ar praktisko darbošanos

IconIconIconIcon

Fermentēšana ir tā burvju nūjiņa, kas ļoti lielā mērā palīdz sakārtot daudzas lietas

Lielveikalu pārtika, stress, pārstrādāšanās, nezināšana par to, kā patiesībā darbojas cilvēka organisms, bailes, dusmas un citas negatīvās emocijas, alerģijas, neziņa par nākotni utt. ir faktori, kas pašlaik ļoti lielā mērā izsit cilvēkus no līdzsvara, un tas grauj gan zarnu traktu (kas ir ārkārtīgi svarīgs veslībai), gan imunitāti kopumā.


Un fermentēšana ir tā burvju nūjiņa, kas ļoti lielā mērā palīdz sakārtot organismu, arī domāšanu un pat māju - radīt harmoniju.

Fermentēšana ir tā burvju nūjiņa, kas ļoti lielā mērā palīdz sakārtot daudzas lietas

Lielveikalu pārtika, stress, pārstrādāšanās, nezināšana par to, kā patiesībā darbojas cilvēka organisms, bailes, dusmas un citas negatīvās emocijas, alerģijas, neziņa par nākotni utt. ir faktori, kas pašlaik ļoti lielā mērā izsit cilvēkus no līdzsvara, un tas grauj gan zarnu traktu (kas ir ārkārtīgi svarīgs veslībai), gan imunitāti kopumā.


Un fermentēšana ir tā burvju nūjiņa, kas ļoti lielā mērā palīdz sakārtot organismu, arī domāšanu un pat māju - radīt harmoniju.

Procesus, kurus mēdz saukt par fermentēšanu, tagad dēvē gan par „jauno veco konservēšanas metodi”, gan par „jauno laiku „ātro palīdzību””, gan par meditāciju, kas nāk talkā cilvēkam, dārzam, mājai un dabai kopumā.

IconIcon

Fermentēšana nav tikai sālīšana un skābēšana, kā nereti tiek uzskatīts. Fermentēšanas rezultātā top arī maize, siers, kefīrs, jogurts un citi piena produkti, dzērieni, garšvielas, dziedniecības līdzekļi – visi ar pievienoto vērtību, proti, veselību uzlabojoši un stiprinoši. Piedevām vēl dažādus fermentētus šķidrumus izmanto saimniecībā – mājas un dārza kopšanā.

ImageImage

Visos laikos, izņemot mūsdienas, fermentēšanas procesi tikuši saistīti ar maģiju – piemēram, ēdot un baudot šādā veidā gatavotus dārzeņus un ogas, uzlabojusies veselība un atkāpušās daudzas slimības, tātad tur savu pirkstu pielikuši dievi!


Šodien mēs zinām, ka šie „dievi” ir baktērijas un citi mikroorganismi, kas, fermentēšanas procesos darot savu darbu, palīdz savest kārtībā pirmām kārtām zarnu traktu un gremošanas sistēmu, kas tad attiecīgi atveseļo cilvēku kopumā.


Mūsdienās nekvalitatīva un ķīmiski piesārņota pārtika, stress, negatīvas emocijas, pārstrādāšanās ir galvenie iemesli, kas izsit cilvēku no līdzsvara, un fermentēti produkti ir tie, kas fiziskā plānā palīdz atgūt veselību un dzīvesprieku.

Fermentēšana ir viens no visvecākajiem un visveselīgākajiem produktu saglabāšanas un jaunu produktu radīšanas paņēmieniem pasaulē!

Image

BEZMAKSAS MEISTARKLASE

REĢISTRĒTIES

ZOOM platformā

24.10.2024. | tiešraides ieraksts

09:30 - 10:30

Iepazīsimies ar pasniedzēju Ivetu Gelēju.

Uzzināsim - kas īsti ir fermentēšana - vēsturiski un šodien, kāpēc šie paņēmieni mums tagad aktuāli, kā tieši fermentēti produkti uzlabo veselību un pašsajūtu, kā zināt, kuru fermentēšanas paņēmienu izvēlēties, kādi piederumi un palīglīdzekļi vajadzīgi, lai sāktu fermentēt.

  • Zināšanas un praktiskās iemaņas, kā pašam parūpēties par savu veselību;
  • Kā atbrīvoties no daudzām kaitēm;
  • Kā veselīgi un garšīgi ēst;
  • Kā ar dabas līdzekļiem kopt māju;
  • ... īsāk sakot, kļūt pašam sev par saimnieku

Kursā tev būs iespēja apgūt:

IEGUVUMI

Image

Gan passniedzēja pati, gan ģimene un daudzi nodarbību/meistarklašu dalībnieki ir:

  • tikuši vaļā no virknes veselības problēmu;
  • mainījuši dzīvesveidu - vairāk pievērsušies augu pasaulei un garšīgākam ēdienam;
  • atguvuši/ieguvuši enerģiju un dzīvesprieku,;
  • ieguvuši jaunus draugus un domubiedrus, jo fermentēšana vieno.
Image

Kursa saturs / norise

Kurss sastāv no 4 tiešraides nodarbībām. Viss kurss ir sadalīts 3 nedēļās. Katrā nedēļā ir 7 video nodarbības (katrai dienai), darba lapa, uzdevumi un plāns nedēļai. Papildus vēl būs tiešraides tikšanās Zoom. Starta nodarbība un 3 koučinga sesijas.

Teorētiska un praktiska darbošanās visu Novembra mēnesi

Kopā 4 tiešsaistes nodarbības (līdz 1,5 stundai) otrdienu vakaros.

Visiem kursa dalībniekiem ikdienas komunikācijai un atbalstam būs izveidota slēgta WhatsApp grupa.

IconIconIconIcon
  • Kas īsti ir fermentēšana (tā aptver ļoti plašu produktu klāstu);
  • Kā un kur darbojas fermentizācijas procesi;
  • Kāpēc fermentēšanu asociē ar moderno mākslu,
  • Kāpēc fermentētie produkti skaitās labsajūtai un veselībai vislabvēlīgākie;
  • Kā pašiem pagatavot dažādus fermentētus produktus;
  • Kā tos lietot virtuvē, saimniecībā un dārzā;
  • Oriģinālas receptes, kuru pamatā ir pamatīga Rietumu un Austrumu tradīciju un gatavošanas paņēmienu izpēte
  • Padomi, konsultācijas

Tēmas par kurām runāsim tikšanās laikos:

BEZMAKSAS MEISTARKLASE / TIEŠSAISTĒ

24.10.2024.

plkst. 19:30

1. NODARBĪBA / TIEŠSAISTĒ

05.11.2024.

plkst. 19:30

2. NODARBĪBA / TIEŠSAISTĒ

12.11.2024.

plkst. 19:30

3. NODARBĪBA / TIEŠSAISTĒ

19.11.2024.

plkst. 19:30

4. NODARBĪBA / TIEŠSAISTĒ

26.11.2024.

plkst. 19:30

IVETA GALĒJA

Ar Tevi kopā šajā ceļā būs

Mana pārliecība – mēs dzīvojam zemē, kas spēj apgādāt mūs ar vislabāko un visvērtīgāko, lai varētu dzīvot priecīgi, veselīgi un enerģiski.


Pilni dārzi, pļavas un meži ar labumiem, kuri pirmajā mirklī dažkārt var šķist neizprotami, pat parastas nezāles, taču patiesībā ir ne vien vērtīgi, bet arī ļoti garšīgi – ja vien izvēlas īstās proporcijas, sastāvdaļu salikumus un pārējās piedevas.


Eksperimentēšana ar dabas veltēm ir ļoti aizraujoša, un, jo vairāk ar to darbojas, jo labāks rezultāts sanāk. Un daudzveidīgāks, noderīgāks arī laikam, kad dārzi tukši, zeme sasalusi un apsnigusi. Principā šo visu var saukt par konservēšanu, kas arī ir viens no maniem hobijiem – burciņas lielākas, burciņas mazākas, kastītes un maisiņi saldētavā, kaltētu garšaugu un zaļumu pušķīši virtuvē. Manās mājās top arī ārstnieciskas tinktūras un eliksīri, ziedes un krēmi, svaigi spiestas sēklu eļļas un fermentēšanas procesā radīti produkti: etiķi un oksimeli.

Esmu žurnāliste, tulkotāja (izdotas vairāk nekā 70 manis tulkotās grāmatas), paralēli darbam radio un televīzijā esmu pētījusi pārtikas skandālus pasaulē un produktu kvalitāti, gatavojusi ēdienus un publikācijas žurnāliem „100 Labi Padomi”, "Labu Apetīti!", "Garšīgs" un "Dienas ēdieni", interesējusies un eksperimentējusi ar garšām, smaržām un augiem, apceļojusi un mācījusies garšvielu un garšaugu dārzos daudzviet pasaulē, kļuvusi par herbalisti un apguvusi aromterapiju.

No vēlmes dalīties pieredzē un iedvesmot līdz šim kopdarbā ar Juri Galēju ir tapušas un apgādā Zvaigzne ABC izdotas septiņas grāmatas: „Garšaugi”, „Garšvielas”, ‘Pavasara ēdieni”, „Lieldienu ēdieni”, „Konservēšanas rokasgrāmata”, „Dārzeņi - (37 dārzeņu enciklopēdija)”, „Svinam ziemu”, kā arī „Labāko recepšu kalendārs”.

Lūk atsauksmes no citiem BRIGITAS kursu dalībniekiem

VĒL NEESI DROŠS VAI PIEVIENOTIES?

atsauksme
atsauksme
atsauksme
atsauksme
atsauksme
atsauksme

IZVĒLIES SAVU KOPĀ BŪŠANU

20% atlaide pieejama vēl:

Dienas
Stundas
Minūtes
Sekundes

MEISTARKLASE

Bezmaksas

24.10.2024.

tiešraides ieraksts

  • Iepazīsies ar pasniedzēju.
  • Uzzināsim - kas īsti ir fermentēšana - vēsturiski un šodien;
  • Kāpēc šie paņēmieni mums tagad aktuāli;
  • Kā tieši fermentēti produkti uzlabo veselību un pašsajūtu;
  • Kā zināt, kuru fermentēšanas paņēmienu izvēlēties;
  • Kādi piederumi un palīglīdzekļi vajadzīgi, lai sāktu fermentēt.
REĢISTRĒTIES
IELIKT GROZĀ
  • 5 tiešsaistes tikšanās (meistarklase un 4 tiešraides tikšanās ar tiešraides ierakstu atkārtotai skatīšanai)
  • Tavam atbalstam - WhatsApp grupa ar papildus zināšanām, jautājumiem / atbildēm un pieredzes apmaiņai ar citiem dalībniekiem

88.00

EUR

110.00 EUR

PILNAIS

kurss

PILNAIS

kurss

201.25

EUR

  • 4 tiešsaistes tikšanās (starta tikšanās un 3 koučinga sesijas ar tiešraides ierakstu atkārtotai skatīšanai)
  • 21 video nodarbība un skaidrojošie materiāli
  • Darba lapas un praktiski uzdevumi
  • Plāns nedēļai
  • Tavam atbalstam - WhatsApp grupa ar papildus zināšanām, jautājumiem / atbildēm un pieredzes apmaiņai ar citiem dalībniekiem

MEISTARKLASE

Bezmaksas

24.10.2024.

plkst. 19:30

  • Iepazīsies ar pasniedzēju.
  • Uzzināsim - kas īsti ir fermentēšana - vēsturiski un šodien;
  • Kāpēc šie paņēmieni mums tagad aktuāli;
  • Kā tieši fermentēti produkti uzlabo veselību un pašsajūtu;
  • Kā zināt, kuru fermentēšanas paņēmienu izvēlēties;
  • Kādi piederumi un palīglīdzekļi vajadzīgi, lai sāktu fermentēt.
REĢISTRĒTIES
IELIKT GROZĀ

DALĪTAIS

MAKSĀJUMS

  • Sadali kursa apmaksu trīs daļās (pa nedēļām)
  • Pēc pirmās daļas apmaksas saņem trešdaļu (7) no pilnā kursa nodarbībām.
  • Iesaldē atlikušo daļu cenu identisku pirmajai, arī pēc cenu paaugstināšanās.
  • Tavam atbalstam - WhatsApp grupa ar papildus zināšanām, jautājumiem / atbildēm un pieredzes apmaiņai ar citiem dalībniekiem

287.50 EUR

Icon

-15%

137.50€

Icon

-15%

IELIKT GROZĀ

69.58

EUR

X 3

JAUTĀJUMI UN ATBILDES

Kas nepieciešams uz nodarbībām?

Pierakstu klade, pildspalva, A4 papīrs, krāsaini zīmuļi, vēlme aktīvi līdzdarboties

Kur un kā notiks nodarbības?

Tiešsaistes nodarbības un meistarklase notiks Zoom tiešraidēs. Saite uz zāli būs atrodama 15-30 min. pirms sākuma Tavā akadēmijā vai tiks nosūtīta uz Tavu e-pastu.

Vai būs pieejami NODARBĪBU ieraksti?

Jā, ieraksti tiks pievienoti Tavā akadēmijā 24-48 st. laikā pēc tiešraides vai tiks nosūtīta piekļuve e-pastā. Tie būs pieejami 6 mēnešus, pēc nodarbības beigām.

Vai nepieciešama iepriekšēja pieredze meditējot utt.?

Kursā var piedalīties BEZ iepriekšējas pieredzes meditācijās un citās garīgajās praksēs.

Virtuālais apmācības projekts

"Dzīves elpa"

10+

Pastāvēšanas

ilgums

1000+

Novadīti

vebināri

25+

Pasniedzēji